Webinars - SEO // SEA // DATA // ONLINE MARKETING // STRATEGIE // CONCEPTING
16023
page-template-default,page,page-id-16023,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Webinars

Het Communicatielokaal geeft maandelijks verschillende cursussen in de vorm van webinars over SEO, SEA en Google Analytics.

 

N.B. In de maanden juni en juli worden er alleen SEO Trainingen gegeven! SEA en Google Analytics trainingen kun je tijdens deze maanden alleen op aanvraag volgen. 

Voor wie?

Online marketing is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf. Het is belangrijk om voor alle gebruikte online middelen doelen op te stellen en deze doelen meetbaar te maken. Om SEO en SEA te optimaliseren is het slim om te weten waar je klanten naar op zoek zijn en wat hun interesse wekt. Op die manier weet je ook welke klanten je moet aantrekken om een doel te bereiken. Tijdens de Google Analytics trainingen leer je hoe je doelen kunt meten, en hoe je het bezoek op je website kunt analyseren.

 

Cursus niveau

Alle cursussen zijn ingedeeld op niveau. Iedereen die meer wil leren over SEO, SEA en Google Analytics kan zich opgeven voor een webinar van zijn of haar niveau.

 

Trainingsniveau Webinars cursus SEO SEA Analytics

 

Zelf aan de slag!

Wat ons onderscheid ten opzichte van andere online webinars/trainingen is dat we samen met jou aan de slag gaan met de onderwerpen binnen de cursus. We willen er voor zorgen dat je door het volgen van onze webinars op een hands-on, praktische manier zelf aan de slag kunt gaan met de optimalisatie van SEO, SEA en het begrijpen van Google Analytics.

 

Opdracht

Aan elke training wordt een opdracht gekoppeld die aan het eind van de training wordt uitgelegd. Na het volgen van een training ontvang je deze opdracht per mail. Wanneer je de opdracht hebt uitgevoerd, kun je die naar ons mailen. Hierover geven wij je eenmalig feedback. Op die manier breng je de opgedane kennis direct tot uitvoer en weet je zeker dat je de geleerde stof begrijpt.

 

Tijdsduur & Kosten

Elke training (webinar) duurt ongeveer 1,5 uur.  De kosten voor het volgen van 1 webinar/training is 75 euro, exclusief BTW. Bij deze kosten zit ook de eenmalige feedback op de opdracht inbegrepen.

Meer weten?