Webinars SEO - Succes met SEO in 2017
15991
page-template-default,page,page-id-15991,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

SEO Webinars

Op het gebied van SEO is de afgelopen jaren veel veranderd en gaat komend jaar nog meer veranderen. Elk jaar voert Google consequent een aantal updates uit, die ten goede komen aan de manier waarop mensen zoeken naar informatie, diensten en producten. Het resultaat hiervan is dat traditionele optimalisatie tactieken niet meer of minder goed werken. Dat betekent dat bedrijven die deze gedateerde tactieken nog steeds gebruiken, geld en tijd verliezen.

 

Eind januari 2017 introduceren wij daarom een serie SEO webinars waarin wij op een praktische, hands-on manier uitleggen hoe u uw website of webshop zelf kunt optimaliseren. Wij helpen u een goede basis te leggen zodat u zelf aan de slag kunt.

Volg het GRATIS WEBINAR ‘Succes met SEO in 2017!’

2017 Wordt het jaar waarin mobile search binnen elke website geïntegreerd moet zijn. Het zal ook het jaar zijn waarin Artificial Intelligence en voice search steeds belangrijker worden. En natuurlijk speelt data een steeds grotere rol.

De belangrijkste SEO trends voor 2017 zetten wij op een rij tijdens dit kosteloos te volgen webinar! Start 2017 optimaal en volg het webinar ‘Succes met SEO in 2017!’.

SEO Webinar I

Deze serie gaat in op de basisbeginselen van SEO en legt in 3 sessies uit hoe een website gestructureerd geoptimaliseerd wordt voor SEO. Tijdens deze lessen komen zowel de basisbeginselen van SEO aan bod, en wordt ingegaan op de factoren die extern van invloed zijn op de website. Deze webinar geeft vooral praktijkgericht advies. Het doel van deze SEO webinar sessies is dat iedereen na deze sessies direct een start kan maken met het optimaliseren van de website.

Datum:
Les 1: Dinsdag 17 januari 10.00 uur en om 20.00 uur
Les 2: Donderdag 19 januari 10.00 uur en om 20.00 uur
Les 3: Dinsdag 24 januari 10.00 uur en om 20.00 uur

De kosten voor het volgen van een webinar zijn 99 euro.

 

 

Meer weten over onze webinars?