Waarom wij? - SEO // SEA // DATA // ONLINE MARKETING // STRATEGIE // CONCEPTING
15259
page-template-default,page,page-id-15259,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Waarom wij?

Elk bedrijf loopt tegen dezelfde online problemen

“Wij zien overal de behoefte van bedrijven om wel online te beginnen, vaak de marketing kennis wel in huis hebben maar niet de online kennis. De uiteindelijke behoefte van elk bedrijf blijkt ook overal nagenoeg gelijk: het met online middelen vergroten van de naamsbekendheid & het maken van meer omzet/winst.”

Bij bijna elk bedrijf komen we dezelfde problemen en behoeften tegen. Ongeacht grootte van het bedrijf en het marketingbudget, is elk bedrijf zich er van bewust dat zij ‘iets met online’ moeten doen. Vaak is er geen specialistische kennis en know-how in huis en wordt een kostbaar bureau ingeschakeld, die een organisatie dan helpt bouwen aan hun online imperium. Maar, veelal wat ons opvalt is dat de kennis op die manier buitenshuis blijft. Bedrijven zijn grote bedragen kwijt voor kleine online aanpassingen en zitten vaak vast aan een abonnement.

 

Waarom wij?

Door het goed in kaart brengen van de kosten vs. de resultaten van online marketing, zien wij vaak dat er weinig resultaat wordt geboekt met de gedane werkzaamheden. Daarnaast merken wij een groeiende behoefte aan meer inzicht in hetgeen online marketing middelen daadwerkelijk opleveren. Om online middelen uit te besteden aan een bedrijf, moet er wel het vertrouwen zijn dat er ook secuur  met de gegevens en middelen wordt omgegaan. Het heeft nogal een impact op een organisatie wanneer er fouten worden gemaakt bij de inzet van online marketing. Intensief contact met de klant vinden wij daarom zeer belangrijk.

76

Tevreden klanten

213

Projecten

15

Jaar ervaring

Bij bijna elk bedrijf komen we dezelfde problemen en behoeften tegen. Ongeacht grootte van het bedrijf en het marketingbudget, is elk bedrijf zich er van bewust dat zij ‘iets met online’ moeten doen.

 

Waarom wij?

Wij zijn sterk in het in kaart brengen van de kosten vs. de resultaten van online marketing en zien vaak dat er weinig resultaat wordt geboekt met de reeds gedane werkzaamheden. Wij zorgen er voor dat de klant meer inzicht krijgt in hetgeen online marketing middelen daadwerkelijk opleveren. Hierdoor kan bepaald worden of gestelde doelstellingen gehaald worden en/of haalbaar zijn.

 

Waarin maken wij het verschil?

Wij willen onze klanten het gevoel geven dat zij bij een betrouwbaar, goed bedrijf hun online middelen uitbesteden en dat er echt wordt meegedacht. Wij maken het verschil door elke case en elk bedrijf individueel te benaderen maken, en elke maand op basis van cijfers aanpassingen te doen om zodoende maximaal resultaat te behalen.

Meer weten?