Team - SEO // SEA // DATA // ONLINE MARKETING // STRATEGIE // CONCEPTING
Het Team - Het Communicatielokaal wil klein blijven en sterk blijven in individuele benadering en persoonlijke aanpak van elke case.
14880
page-template-default,page,page-id-14880,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Team

Wij zijn het team van Het Communicatielokaal

Het Communicatielokaal staat er om bekend sterk te zijn in individuele benadering en persoonlijke aanpak. Het Communicatielokaal is in 2010 opgericht en heeft sinds die tijd zowel kleine bedrijven als multinationals geholpen bij het innemen van een online sterke(re) positie.

lonneke-reitsma-het-communicatielokaall

Lonneke Reitsma

SEO & SEA en Data Specialist

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de online marketing business. Door bij verschillende opdrachtgevers werkzaamzaam te zijn geweest heb ik ervaring opgedaan bij grote multinationals maar ook bij kleinere bedrijven, in de functie van Online Marketeer, Product Manager tot online Marketing Manager.

In 2010 heb ik met succes mijn eigen bedrijf, Het Communicatielokaal, opgericht. Door het groeiend aantal klanten en toenemende interesse in SEO en SEA is sinds 2016 het team uitgebreid. Zelf ben ik expert in SEO en SEA en Data analyses.

foto_janine_groot

Janine van Dijk

Webbouwer & webredacteur

Sinds 2006 ben ik werkzaam als webredacteur/webbouwer bij verschillende grote en kleine bedrijven. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende cms-en, google analytics, SEO en SEA.

Naast webredacteur en  webbouwer heb ik ook gewerkt als digitaal specialist/informatiemanager.

lonneke-reitsma-het-communicatielokaall

Lonneke Reitsma

Eigenaar / SEO & SEA en Data Specialist
foto_janine_groot

Janine van Dijk

Webbouwer & webredactie
Meer weten?