SEO Webinar training 3 - SEO // SEA // DATA // ONLINE MARKETING // STRATEGIE // CONCEPTING
16190
page-template-default,page,page-id-16190,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

SEO Webinar training 3

Tijdens deze training leer je hoe wat linkbuilding precies inhoudt. Daarnaast gaan we direct aan de slag met het opzetten van een goede linkbuilding strategie en een linkbuilding plan.

Wat leer je precies tijdens deze training?

 

1. Linkbuilding, de basis

  • Wat is interne en externe linkbuilding precies?
  • Wat zijn goede en wat zijn minder goede links?
  • Hoe kun je zien welke links er van en naar je website gaan?

 

Linkbuilding is ontstaan om online verkeer te helpen met het vinden van interessante informatie. Door middel van interne linkbuilding (linkbuilding op je eigen site) wordt bezoek van de ene webpagina gestuurd naar een andere webpagina. De bedoeling van interne linkbuilding is dat een bezoeker zo snel mogelijk alle informatie kan vinden die zij mogelijk ook interessant vinden.

Externe (off page) linkbuilding is bedoeld om bezoek van de ene website te sturen naar een andere webpagina, die ook voor hen interessant en relevant kan zijn. Met deze intentie is linkbuilding een belangrijk onderdeel van het algoritme van zoekmachines geworden. Doordat linkbuilding ook op onverantwoorde manieren wordt gedaan, kan het ook zo zijn dat zoekmachines een website juist straffen om hun verkeerde manier van linkbuilding. Tijdens deze training leer je alles over het opbouwen van kwalitatief goede interne en externe links.

 

2. Linkbuilding strategie en plan

 

Aan de slag met:

 

  • Het bedenken van een goede linkbuilding strategie
  • Het maken van een slim linkbuilding plan

 

Wanneer je weet wat linkbuilding precies is, gaan we aan de slag met het bedenken van een goede linkbuilding strategie. Het is belangrijk die goed te formuleren zodat je ook gericht de volgende stap naar het maken van een linkbuildingplan kunt nemen. Tijdens de training leggen we je uit wat een goed linkbuildingplan inhoudt en hoe je zelf direct een plan kunt maken dat je helpt bij het opbouwen van links.

Trainingsduur

De training wordt gegeven via een webinar en duurt ongeveer 1,5 uur.

SEO opdracht behorende bij de training

Bij elke training die wij geven, hoort een opdracht. Door het geleerde direct ten uitvoer te brengen willen wij er voor zorgen dat de stof goed begrepen wordt. De gemaakte opdracht kan ter beoordeling aan onze trainer voorgelegd worden, via mail. Wanneer er vragen zijn, worden die uiteraard direct behandeld. Voor sommige vragen is het handig een telefonische afspraak te maken, dat wordt per mail van tevoren besproken.

Persoonlijke terugkoppeling

Wil je de een persoonlijke terugkoppeling op de opdracht die je hebt gemaakt? Wij helpen je natuurlijk graag! De kosten voor een persoonlijke terugkoppeling zijn €50,- exclusief BTW. Je krijgt van ons een mail met uitgebreide uitleg, opmerkingen en eventuele tips ter verbetering van hetgeen je hebt gemaakt. Daarnaast maken we een telefonische afspraak om alles nog eens door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Investering

Het volgen van deze online SEO training kost  € 75,- exclusief BTW.

Meer weten over deze SEO Training? 

Wil je meer weten over deze SEO Training? Neem dan contact met ons op via info@hetcommunicatielokaal.nl of via telefoonnummer 06 54746434.

SEO SEA trainer waardering

Bekijk ook deze SEO Trainingen eens!

Webinar SEO training 1
SEO Webinar training 2