SEO Webinar training 2 - SEO // SEA // DATA // ONLINE MARKETING // STRATEGIE // CONCEPTING
16185
page-template-default,page,page-id-16185,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

SEO Webinar training 2

Tijdens deze training leer je hoe je landingspagina’s zo optimaal mogelijk kunt inrichten en leggen we uit hoe je de voortgang van SEO het beste kunt monitoren.

Wat leer je precies tijdens deze training?

 

1. Landingspagina’s en teksten

  • Hoe ziet een geoptimaliseerde pagina eruit?
  • Wat zijn snippets en schema’s?
  • Wat is het belang van een goede sitemap?

 

Na het doen van zoekwoordonderzoek is het van belang goede landingspagina’s te koppelen aan zoekwoorden, zoekvragen en zoekwoordcombinaties. Het is belangrijk dat de landingpagina’s die gemaakt worden zowel voor klanten als voor zoekmachines inhoudelijk aansluiten bij hun zoekvraag. Anders gezegd: een goede landingspagina sluit aan op de intentie van een persoon waarmee hij/zij een zoekmachine gebruikt. Tijdens deze sessie leer je uit welke onderdelen een landingspagina bestaat en hoe je een goede landingspagina opbouwt. Ook zal er ingegaan worden op trends zoals het gebruik van schema’s en snippets.

 

2. Meten, bijsturen en monitoren van SEO resultaten

 

Op een rij:

 

  • Hoe meet je SEO resultaten in Google Analytics?
  • Wat is een goed SEO doel en hoe kun je dat in Google Analytics instellen?

 

Bij alle online marketing inspanningen is het heel belangrijk om de traffic goed te meten en monitoren. Op basis van cijfers kun je gemakkelijk de website aanpassen en bijsturen om beter aan de wensen en eisen van de doelgroep te kunnen voldoen. Middels SEO kun je je traffic vergroten. Het heeft weinig zin om veel SEO inspanningen te verrichten terwijl de doelgroep die je daarmee aantrekt niet bijdraagt aan een stijging in conversies of andere doelen. Tijdens deze sessie leer je hoe je een SEO dashboard kunt opzetten en welke onderdelen in Google Analytics je het beste kunt gebruiken om meer inzicht in je SEO verkeer te krijgen. Met deze informatie kun je zelf aan de slag met het monitoren en bijsturen van SEO verkeer.

Trainingsduur

De training wordt gegeven via een webinar en duurt ongeveer 1,5 uur.

SEO opdracht behorende bij de training

Bij elke training die wij geven, hoort een opdracht. Door het geleerde direct ten uitvoer te brengen willen wij er voor zorgen dat de stof goed begrepen wordt. De gemaakte opdracht kan ter beoordeling aan onze trainer voorgelegd worden, via mail. Wanneer er vragen zijn, worden die uiteraard direct behandeld. Voor sommige vragen is het handig een telefonische afspraak te maken, dat wordt per mail van tevoren besproken.

Investering

Het volgen van deze online SEO training kost  € 110,- exclusief BTW.

Meer weten over deze SEO Training? 

Wil je meer weten over deze SEO Training? Neem dan contact met ons op via info@hetcommunicatielokaal.nl of via telefoonnummer 06 54746434.

SEO SEA trainer waardering

Bekijk ook deze SEO Trainingen eens!

Webinar SEO training 1
Webinar SEO training 3