SEO TRAININGDAY - SEO // SEA // DATA // ONLINE MARKETING // STRATEGIE // CONCEPTING
16365
page-template-default,page,page-id-16365,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

SEO TRAININGDAY

Leer alles over SEO in 1 DAG!

 

22 november 2018 | 14.00 – 17.00

 

Tijdens deze training gaan we hands-on aan de slag en leer je alles over SEO anno 2018 en hoe je SEO technisch kunt toepassen. Door middel van simpele, maar doeltreffende opdrachten kun je na de training direct aan de slag met het optimaliseren van je eigen website.

Trainingsniveau

 

Laag tot medium. Deze trainingsdag is zowel geschikt voor mensen die al wat van SEO weten, als voor mensen die starten met SEO. We gebruiken Google Analytics om de data van de online SEO trainingen te zien.

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de training?

Kosten & investering

 

Het volgen van een training kost €199,- per persoon (exclusief BTW) en €150,- (exclusief BTW) voor medewerkers van bedrijven die aangesloten zijn bij het EAP.

Schrijf je in! 

 

Wanneer je je inschrijft ben je verzekerd van een plek, maar zit je niet vast aan je inschrijving. Ongeveer 2-3 weken voor de start van de training ontvang je een mail en kun je zelf je training definitief maken. 

 

NB. We trainen in kleine groepen. Er zijn maximaal 15 plekken.

Liever een online SEO training volgen?

SEO SEA trainer waardering