SEA Training - SEO // SEA // DATA // ONLINE MARKETING // STRATEGIE // CONCEPTING
16438
page-template-default,page,page-id-16438,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

SEA Training

Tijdens deze training wordt de basis van SEA uitgelegd en bespreken we hoe je het beste een campagne kunt opzetten en inrichten. Daarnaast komen zoekwoorden  aan bod.

Wat leer je precies tijdens deze training?

Tijdens deze eerste SEA sessie, nemen wij je aan de hand mee bij het opzetten van een campagne. Het doel is dat je daarna zelf aan de slag kunt gaan met jouw eigen SEA campagne en kunt starten met adverteren.

 

1. Hoe zet je een goede SEA Campagne op?

 

  • Vaststellen van doelen en indeling van de website
  • Korte introductie van Google Adwords
  • Structuur aanbrengen in een campagne

 

Voor het beste resultaat is een goede structuur van een SEA/Adwords campagne enorm belangrijk. Het doel waarmee een campagne wordt ingezet is hierbij leidend. Het lijkt gemakkelijk om campagnes goed te structureren maar blijkt in de praktijk best lastig.

 

2. Zoekwoorden

 

Op een rij:

 

  • Welke zoekwoorden kies je? Bepaal welke zoekwoorden voor jouw business het meest belangrijk zijn
  • Met welke zoekwoorden bereik je welke doelgroep?

 

Wanneer je een campagne inzet werk je altijd naar een doel toe. Het kiezen van zoekwoorden en zoekwoordcombinaties die jouw doelgroep gebruikt, is dan ook van essentieel belang. Waar zit een bezoeker in de funnel (customer journey) wanneer hij deze zoekwoorden gebruikt? Wanneer je hier goed over nadenkt, kun je heel gericht je campagne inzetten en het te behalen doel gaan meten.

 

Trainingsduur

De training wordt gegeven via een webinar en duurt maximaal 1,5 uur.

SEA opdracht behorende bij de training

Bij elke training die wij geven, hoort een opdracht. Door het geleerde direct ten uitvoer te brengen willen wij er voor zorgen dat de stof goed begrepen wordt. De gemaakte opdracht kan ter beoordeling aan onze trainer voorgelegd worden, via mail. Wanneer er vragen zijn, worden die uiteraard direct behandeld. Voor sommige vragen is het handig een telefonische afspraak te maken, dat wordt per mail van tevoren besproken.

Persoonlijke terugkoppeling

Wil je de een persoonlijke terugkoppeling op de opdracht die je hebt gemaakt? Wij helpen je natuurlijk graag! De kosten voor een persoonlijke terugkoppeling zijn €50,- exclusief BTW. Je krijgt van ons een mail met uitgebreide uitleg, opmerkingen en eventuele tips ter verbetering van hetgeen je hebt gemaakt. Daarnaast maken we een telefonische afspraak om alles nog eens door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Investering

Het volgen van deze online SEA training kost  €110,- exclusief BTW.

Meer weten over deze SEA Training? 

Wil je meer weten over deze SEA Training? Neem dan contact met ons op via info@hetcommunicatielokaal.nl of via telefoonnummer 06 54746434.

SEO SEA trainer waardering

Bekijk ook deze SEO Trainingen eens!

SEO Webinar training 2
Webinar SEO training 3