Hoe wij werken - SEO // SEA // DATA // ONLINE MARKETING // STRATEGIE // CONCEPTING
14884
page-template-default,page,page-id-14884,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Hoe wij werken

Gestructureerde, planmatige en kwalitatieve inzet van online marketing middelen maakt het mogelijk te focussen. Focusgebieden dragen bij aan de realisatie van doelen.

 

We beginnen een samenwerking nadat we een klantvraag helder hebben. Daarna maken we een analyse van de huidige online middelen. We bedenken een strategie en een plan om uw bedrijf online te versterken. Hierna richten we ons op de uitvoering. Wanneer we alle plannen hebben uitgevoerd, gaan we over tot meten, analyseren en monitoren. Waar nodig sturen we bij. Indien gewenst dragen we onze kennis en ervaring over aan de staande organisatie zodat u als klant zelfstandig verder kunt.

 

Wij maken resultaten altijd inzichtelijk, gevraagd en ongevraagd, in relatie tot de opdracht. Wij brengen de on- en offline marketing bij elkaar, maken het inzichtelijk, koppelen dit aan andere afdelingen. We brengen en delen inzichten in heldere en begrijpelijke taal. Wij zijn pas tevreden als u het begrijpt.

stapgewijs-online-marketing-uitrollen
Meer weten over ons en onze werkwijze?