Over ons - SEO // SEA // DATA // ONLINE MARKETING // STRATEGIE // CONCEPTING
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Over ons

Het Communicatielokaal is in 2010 opgericht met als doel bedrijven de beste en meest betrokken partner te zijn bij het optimaliseren van alle online middelen.

Tegenwoordig is internet niet meer een medium waarmee personen of bedrijven zich online mee kunnen presenteren, en informatie kunnen delen. Vandaag de dag praten we, delen we ervaringen, discussiëren we, beoordelen we, zoeken we van alles op internet.Deze enorme verandering in de online wereld vraagt ook om grote veranderingen binnen bedrijven. De snelheid van het veranderen van de online wereld, vraagt bedrijven vaak veel sneller aan te passen dan zij kunnen. Hierdoor worden online doelstellingen niet behaald, en worden veel kosten gemaakt voor diensten die vaak al weer wat achterlopen in ontwikkeling.

Zeker in de huidige tijdsgeest kan het besparen van dergelijke kosten en het optimaal benutten van online middelen een groot verschil maken in het bedrijfsresultaat. Dat is waar Het Communicatielokaal bedrijven bij helpt: het bieden van online marketing: resultaat- en doelgericht, op zowel strategisch als operationeel niveau. Voor elk bedrijf op maat.

Het Communicatielokaal kan zowel op langere termijn tegen vooraf afgesproken tarief vanuit huis online middelen beheren, als incompany op freelance basis. Ook bieden wij trainingen op het gebied van online beheer en zoekmachine marketing.

Waar zijn wij goed in?

E-Commerce 0%
SEO0%
SEA0%
Data Analyses0%
Social Media0%
Web Development0%

HET TEAM

lonneke-reitsma-seo-sea-specialist

Lonneke Reitsma

SEO & SEA en Data Specialist

Janine van Dijk

SEO Specialist & Programmeur

WAT WE DOEN

Waarom kiezen voor Het Communicatielokaal?

SEO

Gemiddeld 30-40% van al het verkeer via SEO de website bereikt. Zorg voor een goede en relevante positie in het zoekmachinelijsten door search engine optimalisation, oftewel seo!

SEA

Een goede SEA campagne zowel traffic als omzet verhogend kan zijn! En slechte campagnes veel geld kunnen kosten.

Data Analyses

Een juiste analyse van data kan elk bedrijf veel opleveren! Bijvoorbeeld klantinformatie, een stijging in traffic en een kostenbesparing.

E-mail marketing

Er tegenwoordig zo gemakkelijk rechtstreeks met de doelgroep gecommuniceerd kan worden! Optimaliseren en/of uitbesteden van alle E-mail Marketing?

Content Marketing

Alle content bijdraagt en aansluit aan zowel de strategie als het concept en de online uitstraling van uw bedrijf.

Social Media

Het inzetten van goede Social Media campagnes zorgt voor betere reputatie, meer naamsbekendheid en meer traffic naar de website!

Have an idea? We’re here to help you manage your work