SEO SUMMER TRAININGDAY - SEO // SEA // DATA // ONLINE MARKETING // STRATEGIE // CONCEPTING
16365
page-template-default,page,page-id-16365,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

SEO SUMMER TRAININGDAY

Onderdeel van de SEO SUMMER ACADEMY natuurlijk de trainingsdag SEO SUMMER TRAININGSDAY 2017. Leer alles over SEO in 1 DAG!

 

Tijdens deze training gaan we hands-on aan de slag en leer je alles over SEO anno 2017 en hoe je SEO technisch kunt toepassen. Door middel van simpele, maar doeltreffende opdrachten kun je na de training direct aan de slag met het optimaliseren van je eigen website.

Trainingsniveau

Laag tot medium. Deze trainingsdag is zowel geschikt voor mensen die al wat van SEO weten, als voor mensen die starten met SEO.

s om de data van de online seo trainingen te zien.

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de training?

Kosten & investering

De trainingsdag kost normaal €350* euro excl. BTW. *ACTIE! Schrijf je je in voor 31 juli 2017? Dan betaal je geen €350,- maar €299,-!

Schrijf je in! 

 

Wanneer je je inschrijft ben je verzekerd van een plek, maar zit je niet vast aan je inschrijving. Ongeveer 2-3 weken voor de start van de training ontvang je een mail en kun je zelf je training definitief maken. 

 

NB. We trainen in kleine groepen! Ook dit jaar zijn er maximaal maar 15 plekken. Vorig jaar waren deze binnen een week weg! Bij grote belangstelling zullen we de training op een andere datum herhalen.

SEO SEA trainer waardering

Datum & tijdstip

 

Datum: 12 september 2017

Locatie: Regio Amersfoort

Tijd: 9.00 – 16.00 (uitloop voor vragen tot en met 17.00 uur!)

Liever een online SEO training volgen?